Anna Rossi meghívó

Meghívó kollekció

Ültető kártyák

Menü kártyák

Idézetek

Szövegtípusok

Rendelés

Érdeklődés

Esküvői meghívó szövegtípusok

1.
.................és...................Szeretettel meghívjuk Önt és kedves családját 2007. ........-án.......... órakor a Soproni Polgármesteri Hivatal házasságkötő termében tartandó esküvőnkre és az azt követő vacsorára, melyet a Pannonia Med Hotelben tartunk.

Táviratcím:
XY esküvő
Pannonia Med Hotel
9400 Sopron, Várkerület 73.

2.
.................és....................Szeretettel meghívjuk Önt és kedves családját 2007. ........-án.......... órakor a Soproni Polgármesteri Hivatal házasságkötő termében, majd ..........órakor a Szent György templomban tartandó esküvőnkre és az azt követő vacsorára, melyet a Pannonia Med Hotelben tartunk.

Táviratcím:
XY esküvő
Pannonia Med Hotel
9400 Sopron, Várkerület 73.

3.
................és..................Elhatároztuk, hogy 2007. ...........-án........ órakor a fertőbozi templomban házasságot kötünk. Az esküvőre és az azt követő vacsorára szeretettel meghívjuk Önt és kedves családját.

Táviratcím:
XY esküvő
Kastély Szálló, Nagycenk

4.
..................és..................Miután meggyőződtünk arról, hogy nekünk együtt a legjobb, 2007. ....... -án összeházasodunk. Az esküvő ......... órakor a Soproni Polgármesteri Hivatalban, majd ......... órakor a Szent Imre templomban lesz.
Szeretnénk, ha Ön és kedves családja ezen a szertartáson, majd az azt követő vacsorán is velünk lenne, és osztozna örömünkben.

Táviratcím:
XY esküvő
Szélmalom étterem, Sopron

5.
.................és...................2007. ......-án eljön a várva-várt nap, mikor összekötjük életünket. E boldog pillanatot szeretnénk megosztani családtagjainkkal és barátainkkal. Szeretettel várjuk Önt és kedves családját ..... órakor a Soproni Polgármesteri Hivatal házasságkötő termében, majd ...... órakor a Szent István templomban tartandó esküvőnkre és az azt követő vacsorára.

Táviratcím:
XY esküvő
Mediterrano Sopron
9400 Sopron, Lackner K. u. 33/a.

6.
...............és..............Örömmel tudatjuk, hogy 2007. .....-án házasságot kötünk. Ez alkalomból szeretettel meghívjuk Önt és kedves családját az Újpesti Polgármesteri Hivatal dísztermében ...... órakor tartandó esküvőnkre és az azt követő vacsorára.

Táviratcím:
XY esküvő
Aranyfácán vendéglő

7.
..............és...............Szeretettel meghívjuk Önt és kedves családját 2007. ......-án ...... órára a Győri Polgármesteri Hivatal házasságkötő termébe, ahol örök hűséget fogadunk egymásnak mindazok előtt, akik fontosak életünkben. Az ünnepi vacsora a Hotel Rábában lesz megtartva, melyre szeretettel várjuk.

Táviratcím:
XY esküvő
Hotel Rába, Győr

8.
............és.............Úgy döntöttünk, még szebbé varázsoljuk egymás életét, ezért 2007. .....-án házasságot kötünk. Szeretnénk, ha Ön és kedves családja velünk lenne ..... órakor a Mohácsi Polgármesteri Hivatal házasságkötő termében, ahol egymásnak örök hűséget fogadunk.

Táviratcím:
XY esküvő
Mohács, Révkapu vendéglő

9.
Örömmel értesítjük Önt és kedves családját, hogy gyermekeink, ..............és.............. 2007. ......-án ..... órakor házasságot kötnek. Szeretettel várjuk Önöket a soproni Szent György templomban tartandó esküvőjükre, majd az azt követő vacsorára, a Hotel Fagusba.

Táviratcím:
XY esküvő
Hotel Fagus, Sopron

10.
.............és.............Örömmel tudatjuk, hogy 2007. .....-án ..... órakor a Badacsonytomaji Római Katolikus Templomban egymásnak örök hűséget esküszünk. E szertartásra, valamint az azt követő ünnepi vacsorára szeretettel várjuk Önt és kedves családját.

Táviratcím:
XY esküvő
Borbarátok étterem, Badacsonytomaj